Има няколко зони, които неминуемо издават възрастта на една жена. Това е зоната около очите, ръцете и шията. Това са области, за които човек по-рядко полага системно грижи. Това се дължи може би и на факта, че всички обръщаме прекомерно внимание на назолабиалните гънки, скулите, междувеждието и т.н. и т.н. В същото време – слънчевите лъчи, водата, годините се отразяват пагубно върху тънката и нежна кожа в тези две зони. Именно по тази причина , ние от Дермамед , им обръщаме специално внимание и винаги ги коментираме по време на една естетична консултация.

  • Мезотерапията за ръце и шия представляват инжектиране с микро убождания на разтвори богати на хиалуронова киселина, растежни фактори, микроелементи, пептиди, нуклеинови киселини, витамини и др.

  • Използват се различни формули, като избора на продукт зависи от индивидуалните особености на всеки пациенти. Вземат се предвид неговия начин на живот, режим на хранене, тютюнопушене, честота на извършване на естетични процедури и др.

  • Един от методите на избор е плазмотерапията. Ако се интересувате от нея- моля разгледайте детайли за тази манипулация ето тук.

  • Могат да се използват също готови коктейли, съдържащи разнообразие от компоненти в т.ч. хиалуронова киселина, пептиди, аминокиселини, витамини и др.

  • Процедурата отнема около 40 мин, като в това време влиза и обезболяването на третираната зона с анестезиращ крем. След процедурата се наблюдават множество микро изменения, подобни на тези като след ухапване от насекомо, които се разнасят в рамките на 6-12 часа.

Протоколите на работа са различни в зависимост от избрания продукт. Средно са необходими 3-4 процедури, през интервал от 1 месец, но има и такива  които постигат желания резултат с една манипулация.

Работим с продуктите на фирмите Juvederm, Teosyal, Restylane, Sypha, Pluryal, Sunekos, Aquashine Revofil, Dermaheal Caragen и др.

В Дермамед може да Ви предложим голямо портфолио от продукти. Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви дадем съвет и препоръка как да останете  по-млади, по- свежи и по- сияйни.

Ако имате въпроси или желаете да се консултирате със дерматолозите на  Дермамед, не се колебайте да се свържете с нас.

Обадете се сега на 0885 900 545  или запазете своя час онлайн тук.